+ Filtreler
Weber 20 Extra Su Geçirimsizlik Harç Katkısı
Weber
Weber 20 Extra Su Geçirimsizlik Harç Katkısı
700 TL
Weber Latex Harç Katkısı
Weber
Weber Latex Harç Katkısı
550 TL

Beton ve Harç Malzemeleri

Binaların ve yaşam alanlarının temel malzemelerinden biri olan beton ve harç malzemeleri binanın ana taşıyıcılarını oluşturmaktadır. Beton imalatında yalnızca beton yeterli değildir, aynı zamanda betona ilave edilen bazı katkı malzemelerinin de betonun sağlam olması için aktif rolü vardır. Beton imalatında kullanılacak katkı malzemelerinde uygun malzemeleri betona ilave etmek önemlidir, yapının uzun yıllar boyunca imal edildiği günkü gibi ayakta kalabilmesi, doğal afetlere veya dış etkenlere karşı performansının desteklenebilmesi amacıyla bazı katkı malzemelerinin kullanılması şarttır. Bu katkı malzemeleri doğal veya kimyasal ürünlerden oluşabilmekte olup, günümüzde daha çok performans sağlayabilmek amacı ile kimyasal ürünlere destek verilmektedir.

Su geçirmezlik harç katkısı, inşaat harçlarının su geçirmezliğini artırmak, çalışma süresini iyileştirmek, mukavemetini en iyi hale getirmek için kullanılan, bina temellerinde, bodrumlarda, istinat duvarlarında, menfezlerde, tüneller ve havuzlarda, teras ve benzeri açık alanlarda kullanılacak beton veya şaplara ilave edilerek kullanılan bir harç katkısıdır. Uygulamaya hazır bir üründür. Kuru harç karışımına, temiz su ile karıştırılarak uygulanmaktadır. Kireç ilavesinden kaçınılmalıdır. Kimyasal katkılı bir üründür.

Lateks harç katkısı, yüksek nitelikli bir beton veya harç elde edilmesi amacıyla kullanılan bir harç katkısıdır. Eksi beton ve yeni beton arasına adrenas köprüsü oluşturabilmek amacı ile harcın elastikiyetini artırmak için ilave edilmektedir. Çimento esaslı harçlara elastikiyet ve kıvam verici özel bir harç katkısıdır. Sıvalarda veya döşeme şaplarında sıklıkla kullanılmaktadır. zeminlerde sıvanın daha iyi yapışmasına katkı sağlamaktadır. Kullanıma hazırdır, harç suyuna karıştırılarak kullanılırlar. Oranları uygulanacak alanlara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Beton ve Harç Malzemeleri Çeşitleri ve Fiyatları

Antifreeze harç katkısı, soğuk vee don riski ile karşı karşıya kalınan soğuk bölgelerde harç veya beton içerisine karıştırıldığında betonun imalatının tamamlanmadan donmasını engelleyici bir harç katkısıdır. Dona karşı betonun mukavemetini artırarak kolay uygulama sağlamaktadır. Betonun hızlıca donmasını ve imalatın zarar görmesini engellemektedir. Bu sebeple don riski yüksek olan iklimlerde kullanılması şart olan bir harç katkısıdır. Kullanıma hazırdır, temiz suya karıştırılarak ilave edilebilmektedir.

Harç katkılarının kullanılması beton veya sıvanın kaliteli olmasına, deprem dayanıklılığının artmasına, uygulama anındaki hava koşullarına uyum sağlamasına yardımcı olur. Harç katkıları beton imalatında, şap imalatında ve sıva imalatında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Harç katkıları farklı kilogramlarda ve sıvı formda satışa sunulan ürünlerdir. Harç katkıları yapılan imalatın hem doğru ve teknik olarak uygun şartlarda gerçekleşmesini hem de yapılan imalatın uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Harfç katkıları kullanılırken ürün talimatlarını eksiksiz bir biçimde uygulamalı ve imalatı yapacak kişinin harç katkısı kullanımı konusunda uzman olmasına dikkat etmelisiniz. Yanlış oranlarda kullanılan harç katkıları imalatı bozabilir, istediğiniz verimi sunmayabilir. Harç katkıları harç tozlarına karıştırılarak kullanılmaktadır. Kuru toza su ile karıştırılarak uygulanması şarttır, aksi takdirde hazırlanan harcı bozabilir. Harç katkılarının uygulama esasları her daim göz önünde bulundurulmalı, yanlış hava koşulları, yanlış ekipman ve malzemelerle kullanılmamalıdır.

Beton ve Harç Malzemeleri Satın Al

Birlik çatı olarak sizler için hazırladığımız ve satışını sunduğumuz harç katkılarında weber markası ürünlerini tercih ediyoruz. Harç katkısı konusunda uzman olan weber, sizler için gerekli olan ve aradığınız harç katkılarını en uygun fiyat garantisi, uzun ömürlü, orijinal ve kaliteli ürün garantisi ile sunuyoruz. Tüm satın alımlarınızda uygun ödeme koşullarını gözetiyor, taksitli alışveriş imkanı ile fark yaratıyoruz. Stok sorunu yaşamadan dilediğiniz adetlerde weber harç katkısını imalat alanlarınıza veya işletmelerinize teslim ediyoruz. Tüm alışverişlerinizde fikir alışverişi yapmak, ürün bilgisi ve stok sorgulamak, satın alma yöntemlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Etiketler: beton ve harç katkı malzemeleriweber, sikasıka, basfyksharç katkısısu geçirimsizlik katkısıastarantifrezeantifirizbeton katkısı

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.