+ Filtreler
Shingle Havalandırma Bacası
Diğer
Shingle Havalandırma Bacası
120 TL
Süzgeç Bitümlü Memran Uyumlu
Diğer
Süzgeç Bitümlü Memran Uyumlu
75 TL
Membran Havalandırma Bacası
MESA
Membran Havalandırma Bacası
120 TL
Shingle Havalandırma Bacası Kapaklı
Diğer
Shingle Havalandırma Bacası Kapaklı
150 TL
Süzgeç Parapet Yandan Çıkışlı
Diğer
Süzgeç Parapet Yandan Çıkışlı
85 TL

Havalandırma Malzemeleri Çeşitleri

Bir binadaki en önemli teknik konulardan biri binadaki hava akışının doğru bir biçimde sağlanabilmesidir. Binaların içerisindeki hava akışının düzenlenmesi yaşam alanlarında daha sağlıklı bir biçimde yaşamın sürdürülebilmesi için en önemli konulardan biridir. Binadaki hava akışı bilhassa doğalgaz kullanılan binalarda ölümcül tehlikelerin önüne geçebilecek bir husustur. Doğru bir biçimde tasarlanan bina havalandırması aynı zamanda teknik ürünlerle de desteklenir. Yalnızca havalandırma yollarının tasarlanması ve imal edilmesi değil kullanılacak bazı ürünlerin ne havalandırma sistemleri ne katkısı büyüktür. Bacalarda ve camlarda kullanılan havalandırma malzemeleri sayesinde binadaki hava akışı en doğru şekilde düzenlenir, ve bina içerisinde yaşayacak olan bütün canlıların oksijen ihtiyacı aynı zamanda binadaki sıcaklığın veya soğukluğun kayba uğramadan düzenlenmesine olanak sağlayacaktır.

Neden havalandırma yapılır?

Tamamen kapatılmış bir binada yazın ve kışın herhangi bir hava akışı olmayacağı için, temiz havanın girişi engellenir, pis havanın çıkışı da tamamen kapatılmış olur. Oysa binalar, oksijenle dolu olmalıdır. İçerisinde yaşayan veya girip çıkan tüm canlıları temiz havayla düzenli olarak temas ettirecek bazı sistemlerin kurulması yaşam alanlarının sağlıklı ve konforlu olmasına olanak sağlar. Temiz hava ile temas etmeyen ortamlarda yaşamak mümkün değildir ve aynı zamanda temiz hava ile temas etmeyen binalarda nemlenme ve küflenme gibi problemler ortaya çıkacaktır. Bu sebeplerle binadaki havalandırma sistemlerinin teknik olarak doğru yapılması ve bu sistemlerde kullanılan yardımcı malzemelerinde hava akışını doğru bir biçimde sağlaması çok önemlidir. Havalandırma sistemleri genellikle tüm binayı dolaşarak kötü havanın çıkışını çatıdan sağlayan bir sistemdir. Bazı binalarda özel havalandırma sistemleri kullanılır. Özellikle alışveriş merkezi ve hastane gibi insanların toplu olarak girip çıktığı alanlarda özel havalandırma sistemleri kullanılmaktadır. Bu havalandırma sistemleri aynı zamanda iklimlendirme olarak da anılırlar.

Havalandırma Malzemeleri Nelerdir

Havalandırma malzemeleri arasında en çok kullanılan ürünlerden biri havalandırma bacalarıdır. Havalandırma bacaları havalandırma sistemlerindeki biriken tüm kötü havayı tekniğine uygun bir biçimde dışarı atmaya yarayan ve özel tasarımlı ürünlerdir. Havalandırma bacaları doğal havalandırma tekniklerine ve iklimlendirme sistemlerine uyumlu bir biçimde üretilmektedir. Filtreli veya filtresiz bir biçimde tasarlanabilmektedirler. Havalandırma bacaları veya havalandırma kapakları çatıya uygulanan ürünlerdir. Hava çıkışlarını genellikle çatılardan veya teraslardn sağlandığı için bu alanlara uygun olarak ve genellikle çatı, teras, duvar gibi alanlara tam uyumlu ve kolay monte edilecek şekilde üretilmektedirler. Havalandırma bacalarınızı doğal bina havalandırmalarında, doğalgaz çıkış bacalarında, eski baca sistemlerinde kullanabilirsiniz. Geri tepmeleri engellemek, zehirlenme olaylarının önüne geçmek için özel olarak tasarlanmış havalandırma bacalarına pis havaların çıkış noktalarına uygulamalısınız. Havalandırma sistemlerimizin içerisinde satışa sunmuş olduğumuz havalandırma bacalarımız, havalandırma tekniklerine uygun olarak özel üretilmiş ürünlerdir. Binanızın rengine uyumlu olacak şekilde farklı renklerde ve farklı stillerde havalandırma bacaları üretiliyor. Binanızın dış veya çatı kaplamasına uygun renk ve modellerde birbirinden farklı havalandırma bacalarını kategorimiz üzerinden gözlemleyebilirsiniz.

Havalandırma Malzemeleri Satın Al

Havalandırma malzemelerinin kalitesi havalandırma sistemlerinin de kalitesini ortaya koyacaktır. Birlik çatı olarak ihtiyacınız olan tüm havalandırma malzemelerini sitemiz üzerinden en uygun fiyat garantisi, özel ödeme seçenekleri, güvenli alışveriş teminatı ile satın alabilirsiniz. Binalarınız için gerekli olan tüm havalandırma malzemelerini dilediğiniz adetler de temin edebilirsiniz. Bir sınıf kalite garantisi ile satın almış olduğunuz tüm havalandırma malzemelerini binalarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ihtiyacınız olduğunda stok sorunu yaşamadan yeniden satın alabilirsiniz. Birlik çatı olarak bizden satın alacağınız tüm ürünler imalat noktalarınıza kadar en kısa süreler içerisinde teslim edilmektedir.

Etiketler: bursa çatı havalandırma malzemeleriçatı havalandırmashıngle havalandırmamembran havalandırmasüzgeçkapaklı çatı havalandırmaçatı havalandırma fiyatşıngıl havalandırmaşıngıl havalandırma bacasıhavalandırma baca fiyatıbaca havalandırma fiyatları bursakapaksız şıngıl havalandırmamembran havalandırmashingle havalandırmaosb havalandırma bacasıhavalandırma baca fiyatları bursa

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.