+ Filtreler
Weber Plastik Mantolama Dübeli
Weber
Weber Plastik Mantolama Dübeli
825 TL
Weber Çelik Çivili Dübel 115 mm
Weber
Weber Çelik Çivili Dübel 115 mm
1875 TL
Weber Floor LVL 1010 Akıllı Tesviye Şapı 25 kg
Weber
Weber Floor LVL 1010 Akıllı Tesviye Şapı 25 kg
290 TL
Webe Floor YS 6 Yüzey Sertleştirici
Weber
Webe Floor YS 6 Yüzey Sertleştirici
200 TL
Weber Geokeçe Su Yalıtım Keçesi 45 gr
Weber
Weber Geokeçe Su Yalıtım Keçesi 45 gr
1800 TL
Weber Floor LVL Combi Akıllı Tesviye Şapı 20 kg
Weber
Weber Floor LVL Combi Akıllı Tesviye Şapı 20 kg
215 TL
Weber Rep M352 Elyaflı Yapısal Tamir Harcı 25 kg
Weber
Weber Rep M352 Elyaflı Yapısal Tamir Harcı 25 kg
175 TL
Weber Kol Flex Granit Premium Yapıştırıcı
Weber
Weber Kol Flex Granit Premium Yapıştırıcı
450 TL

Weber Ürünleri

Weber ürünleri yapıların izolasyon ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bir markadır. Kullanılan astarların, yüzey sertleştiricilerin en bilinen markası weber’dir. Markanın yapı malzemeleri arasında var olan bazı ürünleri her yapı için olmazsa olmaz ürünler arasında yer almaktadır. Weber ürünleri ile yapılan izolasyon ve zemin işlemlerinde yüksek performans sağlanabilmektedir. Dış cephelerde yapılan yalıtımlarda da izolosyon malzemesi olarak kullanılan weber ürünleri izolasyonda kalitenin adresi olarak bilinmektedir.

Weber ürünlerinde en dikkat çeken ürünlerden biri weber floor YS 6 gri’dir. Weber floor YS 6 gri aşınma ihtimali olan, iş makinası gibi ağır tonajlı araçların kullanıldığı iş yerlerinde aşınma direncini yükselten zemin cilası ürünüdür. Bu ürünün kullanıldığı zeminlerde vasıtaların hareketi esnasında aşınma en aza inmektedir. Bu sebeple vasıta hareketlerinde kayma engellenir, zemin daha kaliteli olduğu için uzun süreler boyunca tadilat istemeyen bir zemin elde edilmiş olunur. Bu sayede iç ve dış mekanlarda zeminlerde kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. uygulaması oldukça kolay, garantili bir weber ürünüdür. Uygulamak istediğiniz zeminlerde talimatlara uygun olarak yaptığınız uygulamalarda verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. weber floor ys 6 depolara, atölyelere, otopark alanlarına, servis istasyonlarına, endüstriyel bina zeminlerine, oto yıkama alanlarına, konutlara ve işyerlerine uygulanabilir. Düzgün ve homojen bir yüzey elde edilir, mekanik temaslarda aşınma ortadan kalkar, darbelere karşı dirençli bir zemin elde edilir, betona kolayca uygulanabilir ve 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Kırmızı, yeşil ve gri renkleri kategorilerimiz altında satışa sunulmakta olup dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Weber Ürünleri Çeşitleri ve Fiyatları

Weber ürünleri arasında satışa sunduğumuz weber prim, yapıların emici yüzeylerindeki izalasyonu sağlamak amacı ile üretilmiştir. Emici yüzeylerdeki hava kabarcıklarını engellemek, çatlakların oluşumunu ve yayılımını engellemek, yayılımı hızlandırmak, aderansı artırmak, su emmeyi en aza indirgemek amacı ile üretilmiş özel bir astardır. Weber prim yüksek adrenas sağlamaktadır. Hızlı priz alır ve yüksek alkali dayanımı sağlar. Üstelik oldukça basit bir şekilde uygulanmaktadır. Weber prim’i çimento bazlı şaplara, tasviye şaplarına, beton üzerine rahatlıkla uygulanabilmektedir. Şayet uygulamak istediğiniz farklı zeminler var ise mutlaka tarafımıza danışmanızı öneririz.yaklaşık olarak 1 saatte kutumaktadır ve bu tamamen yüzey çeşidine bağlıdır. Uygulanacağı yüzey temiz, kuru ve düzgün olmalıdır. Yüzeyde alçı, boya, tutkal, yağ , çimento artıklarından tamamen arındırılmış olmalı ve toz bulunmadığından emin olunmalıdır. Ortam sıcaklığı 5 derece ila 30 derece arasında, yüzey sıcaklığı ise 5 derecenin altında olmamalıdır. Çok nemli, çok sıcak, kuvvetli rüzgar veya güneşe maruz bırakılmamalıdır.  Weber prim 20 lt’lik bidonlar halinde satışını yaptığımız bir izolasyon ürünüdür.

Weber Ürünleri Satın Al

Weber tex multicolor akrilik bazlı, silikon katkılı bir son kat boyasıdır. Tüm yapıların dış cephelerinde boya amaçlı kullanılmaktadır. dış cephelerde; çimento bazlı sıvalara, brüt beton üzerine, gazbeton üzerine uygulanmaktadır. Ayrıca eski yüzeyler için de kullanılabilmektedir. Farklı yüzeylere uygulamadan önce mutlaka danışılması gerekmektedir. 15 litrelik kovalarda satışa sunulmaktadı. Yatay yüzeylere uygulanmamaktadır. Islak veya nemli yüzeylerde kullanılması tavsiye edilmez. 6 ila 24 saat arasında tam kuruma sağlamaktadır. 5 ila 30 derece hava sıcaklığında uygulanmalıdır ve ayrıca çok nemli, çok sıcak havalarda uygulama yapılması tavsiye edilmemektedir. Fırça veya rulo ile uygulanabilmektedir.

Satışını sunduğumuz tüm weber ürünleri garantili ürünlerdir ve tamamı orjinaldir. Weber ürünlerini toplu olarak veya tekil olarak temin edebilirsiniz, dilediğiniz adette sipariş verebilirsiniz. Tüm weber ürünlerinin uygulanması esnasına teknik destek yapılmakta olup, uygun fiyat ve zamanında teslimat avantajından faydalanabilirsiniz.

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.