+ Filtreler
Alçıpan Vidası Sivri Uçlu
Diğer
Alçıpan Vidası Sivri Uçlu
250 TL
Alçıpan Vidası Matkap Uçlu
Diğer
Alçıpan Vidası Matkap Uçlu
250 TL
Matkap Uçlu Lambiri Vida 3,9x19 Galvaniz
Diğer
Matkap Uçlu Lambiri Vida 3,9x19 Galvaniz
500 TL
Siding Vidası 3,9x19 RYSB
Diğer
Siding Vidası 3,9x19 RYSB
50 TL
Trapez Vidası 5 mm DK
Diğer
Trapez Vidası 5 mm DK
200 TL
Çatı Panel Semeri
Diğer
Çatı Panel Semeri
100 TL
Yeni
Trapez Sac Semeri
Diğer
Trapez Sac Semeri
100 TL
Dübelli Vida Pul
Diğer
Dübelli Vida Pul
100 TL

Yapı Malzemeleri

Yapı malzemeleri inşaatların temel malzemelerini, ince dekorasyonunda kullanılan ürünleri içeren bir kategoridir. Yapı malzemelerinin bulunduğu kategori bir yapının en başından en sonuna kadar içeriğinde kullanılan ürünleri ihtiva eder. Aklınıza bu anlamda gelebilecek tüm ürünlerin genel adı yapı malzemeleridir. Yapı malzemeleri bir yapının sağlamlığı, izolasyonu ve yaşanılabilir mekanlar olması adına doğru ve kaliteli seçilmelidir. Bir yapıda kalitesi düşük ürünler kullanıldığı zaman o yapının sağlamlığından şıklığına kadar tüm detayları bozulur. Bu yüzden tüm yapı malzemeleri seçilirken kaliteli ve orijinal ürünler seçilmeli, sağlamlığı ve tüm detayları üretici firmalar tarafından garanti ediliyor olmalıdır. Garanti edilen tüm ürünleri, üretici firmasının kalitesinden emin iseniz yapılarınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Birlik çatı olarak pek çok yapı malzemesini farklı kategoriler altında en kaliteli ürünler arasından seçiyoruz.

Yapı malzemeleri dendiği zaman akla ilk olarak ince işçilikte kullanılan belli başlı yapı malzemeleri gelmektedir. Sıva ve boya ürünleri, yalıtım malzemeleri bunların arasında en çok bilinenlerdendir. Alçı ve alçıpan ürünleri, cephe kaplamasında kullanılan ürünler, çatı kaplamasında kullanılan ürünler, mantolama malzemeleri, ode yalıtım ürünleri, plastik lambri ve aksesuarları, polikarbon ürünler, su yalıtım ürünleri, teknik yalıtım ürünleri, weber ürünleri gibi ürünler kategorilerimiz altında satışa sunulmuş olan bazı ürünlerdir. Tüm bu ürünler yapının içinde ve dışında ince işçiliğin yapılmasında kullanılmakta olan ürünler arasındadır.

Yapı Malzemeleri Çeşitleri ve Fiyatları

Kategorilerimiz altında alçı ve alçıpan ürünleri arasında profil çıtaları, alçıpan çeşitleri ve alçı sıva ürünleri bulunmaktadır. Tüm kalitelerde çeşitli alçıpan ürünlerini kategorimiz altında bulabilirsiniz. Alçıpan ürünleri arasında suya ve yanmaya karşı dayanıklı alçıpanlar, alçı sıvalar, alçıpan profilleri ve derz bantları gibi standart alçıpan ürünleri bulunmaktadır. Tüm alçıpan ürünlerimiz birinci sınıf malzemeden yapılarınıza uyumlu ve standartın üzerindeki kalitede ürünler arasından seçilmektedir.

Sıva ve boya ürünleri bir yapıda en çok göze çarpan ürünler arasında yer alırlar. Bu açıdan seçilecek olan sıva ve boya ürünlerini bilhassa en kaliteli ürünler arasından seçmeniz gerekmektedir. En kaliteli sıva ve boya ürünleri yapılarınızın makyajını kaliteli ve görsel olarak nezih bir biçimde gerçekleştirmenizde yardımcı olmaktadır. Bu açıdan sıva ve boya ürünlerinde kategorilerimiz altından kaliteli ve en çok kullanılan sıva ve boya ürünlerini bulabilir ve kullanabilirsiniz.

Yapı Malzemeleri Satın Al

Cephe kaplamalarında kullanılan yalıtım malzemeleri ve binaların dış cephesini makyajlamada kullanılan boya ve giydirme ürünlerin renk ve dokusunun seçilmesinde birlik çatı olarak profesyonel ekibimizle sizlere destek oluyoruz. Ayrıca çatı kaplamasında kullanılan ürünler başlıca satışını yaptığımız ürünler arasında yer almaktadır. Yapı malzemelerinde en iyi seçimleri yapabilmeniz için çeşitliliği ve kaliteyi ön planda tutuyoruz. Toptan veya tekil alımlarınızda en iyi fiyat garantisini sunuyor ve piyasadaki en kaliteli yapı malzemesi ürünlerini bir araya getiriyoruz.

Yapılarınızın ihtiyacı olan tüm ürünleri birlik çatı farkı ile bulabilir ve satın alabilirsiniz. A’dan Z’ye tüm yapı malzemesi ürünlerini tek bir tıkla satın alabilir ve dilerseniz toplu ürün alımlarınızda size özel teklif ve fırsatları talep edebilirsiniz. tüm yapı malzemesi ürünlerinde en kaliteli ürünleri ve en çok tercih edilen ürün markalarını ve en doğru fiyatları yine birlik çatı olarak sizlerin beğenisine sunuyoruz. Yapacağınız tüm alışverişlerde adet gözetmeksizin tüm ürünleri adresinize kadar teslim ediyor ve uygulamanız ve sonrasında çıkacak problemler için destek veriyoruz. Tüm yapı malzemesi ürünlerinde en uygun fiyat garantisi ve orijinal ürün farkı ile yapacağınız alışverişlerde kolay ödeme seçeneklerini hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz.

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.