+ Filtreler
Geotekstil Keçe
Diğer
Geotekstil Keçe
7 TL
Eldiven Beybi KN350 Bez İş Eldiveni
BEYBİ
Eldiven Beybi KN350 Bez İş Eldiveni
30 TL
Yeni
Swell Bond 20/5 mm (Akrilik Şişen Bant) 1 pkt 20 metredir.
Diğer
Swell Bond 20/5 mm (Akrilik Şişen Bant) 1 pkt 20 metredir.
2400 TL
Drenaj Borusu Delikli
Diğer
Drenaj Borusu Delikli
40 TL
Fırça Sapı
AKMANLAR
Fırça Sapı
30 TL
Elektrod
OERLİKON
Elektrod
200 TL
Baskı Çıtası Aluminyum 3 mt
Diğer
Baskı Çıtası Aluminyum 3 mt
450 TL
Dekor Pls. İç Cephe Rulo 25 cm 1017 Sarı Sap
DEKOR
Dekor Pls. İç Cephe Rulo 25 cm 1017 Sarı Sap
130 TL

Yardımcı Malzemeler Çeşitleri

Bina imalatları pe çok farklı ürünün dahil olduğu, sürekli yeni ihtiyaçların olduğu bir süreçtir. Bir inşaat başlarken ön görülen malzeme çeşitliliği, süren imalatların düzeltilmesi, devam ettirilebilmesi, çıkan ve öngörülemeyen bazı sorunların giderilebilmesi için pek çok farklı ürüne ihtiyaç duyulmaktadır. Şayet bir bina inşaatı yapıyorsanız anlık olarak değişen pek çok farklı ihtiyaçla karşılaşmanız olası bir durumdur. Tüm bunlarında giderilebilmesi için anlık ihtiyaçlarınız oluşmaktadır. Yardımcı inşaat malzemeleri çıkabilecek tüm sorunlar için zaman içerisinde oluşturulmuş bir ürün grubudur. Öngöremeyeceğiniz hata ve ihtiyaçlar için elinizin altında bulundurmanız gereken pek çok farklı çeşitte ürün bulunmaktadır. Binanızın temelden başlamak üzere çatı imalatına ve dış cephenin tamamlanmasına kadar geçen süre içerisinde yapılan ve üretilen tüm imalatlarda ihtiyaç duyacağınız ürün çeşitliliğine önceden karar vermek oldukça zordur, bu yüzden anında temin edebilme imkanınızın da olması gerekecektir.

Yardımcı Malzemeleri Fiyatları

Antipaslar, beton astarları, boya işlemleri için rulolar, baskı çıtaları, çalışan personelin güvenliği için özel güvenlikli eldiven ve ayakkabılar, nem bariyerleri, kaydırmazlık spreyleri, tamir harçları, dolgu köpükleri, tinerler, küf, nem ve rutubet boyaları bir takım yardımcı inşaat ürünlerine örnek gösterilebilir. Yardımcı inşaat malzemeleri inşaat alanlarınızdaki ana ürünler değildir, imalat devam ettikçe detayları düzeltmek ve binayı iyileştirmek için kullanacağınız ürünlerdir. Yardımcı inşaat malzemelerini imalatr öncesinde öngördüğünüz kadar temin edebilirsiniz. imalatlarınız devam ederken ihtiyacınız olacak yardımcı inşaat malzemelerine ise kolayca erişebilmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda kolay erişilebilmesinin yanı sıra kaliteli ürünler arasından seçim yapabilmenizde bina imalatınızın kusursuz olmasına yardımcı olacaktır. Tüm bunların bir arada olduğu, düzenli olarak tüm ürün çeşitlerinin bir arada olduğu bir alışveriş noktası seçmeniz hem imalatlarınızın kusursuz bir biçimde devam edebilmesine olanak sağlayacaktır, hem de vaktinizi kaybettirmeyecektir.

Yardımcı malzemeler bina imalatı esnasında ve özellikle ince işçilikte çabuk eskiyen bir takım imalat araç gereçlerini de içerecektir. Özellikle sıva ve boya imaları esnasında eskiyen fırçaların yenilenmesi, kırılan bazı ürünlerin yenilenmesi, eskiyen iş güvenliği ekipmanlarının eksiksiz ve kanuna uygun ürünler arasından temin edilerek yenilenmesi gibi hususlarf en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Kanuna uygun iş güvenliği ekipmanları sahte veya kusurlu olmamalıdır, işçilerin can güvenliği için kullanılan ürünler ise birinci sınıf ürünler arasından özel olarak temin edilmelidir.  Önceden toplu olarak satın aldığınız yardımcı malzemeler bile yeri geldiğinde yeterli olmayacak ve yenileme ihtiyacı ortaya çıkabilecektir. Bu sebeple satın alımlarınızı yaparken daha sonra yeniden satın almanız gerekecekmiş gibi öngörmeniz gerekmektedir.

Yardımcı Malzemeler Satın Al

Birlik çatı olarak tüm bina imalatlarınızda, kaba inşaatlarda, tadilatlarda, onarım veya yenileme işlemlerinde, ince işçiliklerde ihtiyacınız olan tüm yardımcı malzemeleri bir arada bulunduruyoruz. Tüm stoklarımız ve dahil ettiğimiz ürünler birinci sınıf malzemelerden temin edilmekte olup hem binanınızın ihtiyaçlarını kusursuz bir biçimde karşılamakta, hem de daha sonra yeniden temin edebilmeniz için düzenli olarak stok yenilemesi yapılmaktadır. Dilediğiniz adette satın alabileceğiniz yardımcı malzemeler ile acil ihtiyaçlarınızın cevap verilmesi konusunda Bursa’da öncü firmaların başını çekiyoruz. En kaliteli ürün temin etme garantisi, zamanında, dilediğiniz adette ve stok sorunu olmadan temin edebilme garantisi ile yapacağınız tüm alışverişlerde sizlere özel fiyat garantisi ve uygun fiyhatlı ürün çeşitliliği ile hizmet veriyoruz. Tüm alışverişlerinizi kredi kartı, kredi kartına taksit, nakit veya kapıda ödeme seçenekleri ile türkiye’deki tüm noktalara teslim edebilme garantisini sunuyoruz. Birlik çatı olarak tüm yardımcı malzemeler de kaliteli ve orijinal ürün garantisi sunmaktayız.

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.