+ Filtreler
Yeni
Polikarbon Trapez Levha 4  mm
ENAPOL
Polikarbon Trapez Levha 4 mm
200 TL
Trapez Oluklu Şeffaf
ÇUKUROVA
Trapez Oluklu Şeffaf
135 TL
Şeffaf Sinüs Oluklu Levha 87 cm 1,20 mm
ÇUKUROVA
Şeffaf Sinüs Oluklu Levha 87 cm 1,20 mm
160 TL
Şeffaf Sinüs Oluklu Levha 87 cm 0,80 mm
ÇUKUROVA
Şeffaf Sinüs Oluklu Levha 87 cm 0,80 mm
120 TL
Atermit Oluklu Şeffaf
ÇUKUROVA
Atermit Oluklu Şeffaf
160 TL

Şeffaf Oluklu Levhalar

Oluklu PVC Levhamız, yapıları yağmur suyundan koruyan ve uzun ömürlü dayanıklılık sağlayan, az bakım gerektiren çatı kaplama malzemesidir. Su akışını sağlamak için oluklu kanallarla, tüm yıl boyunca elementlerden koruma sağlama görevi görür. Müşterilerimiz, ev ve bahçe etrafındaki çok çeşitli projeler için bu aralıktaki ürünleri satın alırlar. Polikarbonat oluklu çatı levhaları , diğer plastik oluklu levhalara kıyasla olağanüstü dayanıklılık ve daha uzun ömür sağlamak için yüksek kaliteli polikarbonat reçineden yapılmıştır. Polikarbonat oluklu mukavva, zararlı UV ışınlarının% 99'una dayanacak şekilde tasarlanmış bir UV kaplamaya sahip, standart PVC oluklu levhalara göre 10 kat daha güçlüdür. Bu çatı kaplama levhaları, standart PVC'den daha yüksek görsel netlik sunar ve ayrıca çok daha yüksek sıcaklıklara (130c'ye kadar) dayanır. Fırtınaya dayanıklı  şeffaf oluklu levhalar, üstün mukavemet, mükemmel netlik ve hepsinden önemlisi çok uzun bir ömür ile sonuçlanan rakipsiz hava şartlarına dayanıklılık sağlayan neredeyse kırılmaz plastik reçineden ekstrüde edilir. Bu üstün güç ve uzun ömür, şeffaf levhaların yaşla birlikte sararmayacağı veya kırılmayacağı ve kurulum sırasında çatlamayacağı anlamına gelir.

  Şeffaf oluklu levhalar, güçlü bir termo plastik türüdür. Bir CD veya DVD'yi ikiye bölmeyi denediyseniz, diski kırmanın zor bir iş olabileceğini bilirsiniz. Bunun nedeni, çatı kaplaması olarak çok iyi çalışan son derece sert bir malzeme olan polikarbonattan yapılmış olmalarıdır. Şeffaf oluklu levhalarla çatının herhangi bir dış veya iç darbeden zarar görme şansı son derece düşüktür. Işık geçirgenliğini yıllarca korur ve daha rahat ve sağlıklı bir ortam sağlar.

Şeffaf oluklu çatı kaplama levhalarının, hafif yapıları sayesinde montajı kolaydır, sahada ve yolda hareket etmeyi kolaylaştıran pratik bir tasarımdır, bu da projenin tamamlanma süresinin azaltılması gerektiği anlamına gelir. Enerji tasarrufu ve çalışan konforu, modern inşaat yöntemlerini uygularken önemli faktörlerdir. 10 yıl garantili, yüksek mekanik mukavemete sahip, UV koruması, hava şartlarına dayanıklılık sağlayan oluklu polikarbonat bir paneldir. Dünya çapında endüstriyel çatı kaplama, cephe kaplaması, çatı penceresi çatı ışıkları ve yan ışık uygulamaları için kullanılan, özelliklerini ve görünümünü  uzun yıllar boyunca üstün ışık iletimi sağlayacakları anlamına gelir

Şeffaf Oluklu Levhalar Çeşitleri ve Fiyatları

Şeffaf oluklu çatı kaplama levhalarının oldukça uygun bir çatı kaplama çözümü olmasının bir başka nedeni, hem düşük hem de yüksek sıcaklıklara karşı direncidir. Doğal ışığın çatıdan geçmesine izin vermedeki etkinliği göz önüne alındığında, Şeffaf oluklu çatı kaplama levhaları özellikle kış bahçeleri ve teraslar arasında popülerdir. Hafif ve sağlamdırlar, UV korumalıdır ve hava şartlarına karşı gelişmiş dayanıklılığa sahiptirler ve kullanımı ve kurulumu kolaydır. Şeffaf oluklu çatı kaplamaları, ekonomik inşaat maliyetlerini kolaylaştırır, kolay ve basit kurulum sağlar, geniş bir ışık iletim değerleri yelpazesi sunar ve yenilenmiş çatıların yanı sıra yeni inşa edilmiş çatılar için de uygundur.

Şeffaf Oluklu Levhalar Satın Al

Şeffaf oluklu çatı kaplama levhaları, hafif çatı kaplama için düşük maliyetli bir çözümdür. Uygun fiyatlarının yanı sıra, Çatı levhaları su geçirmez, serttir, güçlü ışık geçirgenliği sağlar ve polikarbonat levhalar gibi, düşük kurulum maliyetlerine sahip hafif bir çatı kaplama levhasına örnektir.

Darbe direncinin önemli olmadığı ve doğrudan güneş ışığının sınırlı olduğu bir alanı kaplamak için çatı kaplama levhaları arıyorsanız, Birlik Çatı olarak, oluklu çatı kaplama levhalarımız mükemmel bir seçimdir. Bu tabakalar için uygun yaygın kullanım örnekleri arasında, otoparklar, sundurmalar ve kütük depoları yer alır. Müşteri hizmetleri ekibimiz size yardımcı olmak için sizlere bir telefon kadar yakındır. Ürünler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Etiketler: bursada şeffaf çatı kaplama satan yerlerşeffaf trapez fiyatlarışeffaf ondulin fiyatlarıpvc trapez fiyatlarıctp trapez oluklu şeffaf fiyatlarışeffaf trapez saç fiyatlarıoluklu şeffaf çatı kaplamasinüs oluklu şeffaf levhalarkalın şeffaf çatı kaplamapvc şeffaf çatı

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.