FIRAT

Fırat Boru Çatal Çift

Model Kodu : brlk0039
65 TL
Boyut
70x50
70x70

Birim : ADET

Ürün Açıklaması
Yorumlar
Ürün Soru ve Cevapları

FIRAT BORU ÇATAL ÇİFT 70*50

Fırat pvc pis su ve yağmur iniş boruları için  çift çatal ekleme ve birleşim parçasıdır.

Ana iniş borusu 70 mm , yan bağlantıların 50 mm olduğu yerlerde kullanılır.

Birlik Çatı'nın sağlam çatı çözümleri arasında öne çıkan Fırat Boru Çatı Çatalları, dayanıklılığı ve işlevselliğiyle dikkat çeken bir üründür. Özellikle çatı sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanan çift çatallı model, güvenilir bir montaj ve sağlam bir bağlantı sağlar.

Fırat Boru Çatı Çatal Çift 7050, çatı borularınızı güvenli bir şekilde desteklemek ve çatı sistemlerinizi sağlamlaştırmak için ideal bir çözümdür. Dayanıklı malzemesi, çatı yapınıza uzun ömürlü bir destek sağlar. Ayrıca, çift çatal tasarımı, borularınızı daha sağlam bir şekilde tutarak çatı güvenliğinizi artırır.

Montajı kolay olan bu çatallar, çatı inşaat projelerinizi hızlandırmanıza yardımcı olur. Fırat Boru Çatı Çatal Çift 7050, güvenilir ve sağlam yapısıyla çatı sistemlerinizin dayanıklılığını artırır ve uzun yıllar boyunca güvenle kullanmanıza olanak tanır.

Birlik Çatı güvencesiyle sunulan Fırat Boru Çatı Çatal Çift 7050, çatı sistemlerinizde güvenilir ve dayanıklı bir çözüm arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Çift çatal tasarımı ve sağlam malzeme kalitesiyle çatılarınızı güvenle destekler, dayanıklılığını artırır ve uzun süreli bir çözüm sunar.


Etiketler : fırat boru çatal parçası, çatal çift, çift taraflı çatal pvc boru, pvc boru çift çatal,70*50 çift çatal,bursa fırat boru malzemeleri,fırat boru fiyatları

Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.