FIRAT

Fırat 125'lik Pvc Yağmur Oluğu

Model Kodu : STK-118
75 TL

Birim : METRE

Stok bilgisi için arayınız.
Ürün Açıklaması
Yorumlar
Ürün Soru ve Cevapları

4 mt Boyunda, 1 metre fiyatıdır.

Dekoratif ve Köşeli (150\'lik) olmak üzere iki farklı tipte tasarlanarak üretilen Fırat PVC Yağmur Oluğu ve Ek Parçaları standardize hale getirilmiş teknik detayları, mükemmel oluk profilleri, hızlı, basit montajı ve garantili işlevi ile kullanıcılarına zaman, işçilik ve maliyet avantajları sağlar.

Yağış miktarı ve buna bağlı olarak gereken kesit ölçüleri henüz tasarım aşamasındayken yapılan testlerle belirlenen ve yüksek teknoloji ile üretilen Fırat PVC yağmur Olukları ve Ek Parçaları sorunsuzca çalışan, çok kullanışlı ve estetik açıdan göze hoş görünen bir yağmur indirme sistemidir.

AMBALAJ BİLGİLERİ

Fırat PVC Yağmur Olukları ve İniş boruları, 4 metre uzunluğunda ve 5\'er adet olacak şekilde birbirlerine bağlanarak ambalajlanır. Ek parçalar ise ürün şekline göre farklı miktarlarda özel çuval kullanılarak ambalajlanır.

FIRAT PVC YAĞMUR OLUĞU VE EK PARÇALARIN AVANTAJLARI

  • - Mükemmel uyumlu ek parçaları ile montajı kolay,hızlı,sorunsuz ve emniyetlidir.
  • - Özel tasarlanmış contaları ile %100 sızdırmazlık sağlar.
  • - Ölçüsel fonksiyonellik ve zengin çeşitliğe sahiptir.
  • - Korozyona uğramaz ,paslanmaz ve kararmaz.
  • - Sıcak ve soğuk hava koşullarında dahi sorunsuz çalışır.
  • - Modern teknolojilerle üretilmiştir.
  • - Tüm cephe konstrüksiyonlarına uygundur ve her türlü çatı ve saçak tipleri için uygulanabilir.
  • - Her defasında sorunsuzca müdahale edilebilen sistem yapısı mevcuttur.
  • - Ekonomik ve bakım gerektirmeyen uzun ömrü ile çok verimlidir.
  • - Çok küçük eğimde bile yağmur suları taşır.
  • - Yüksek yağmur suyu taşıma kapasitesine sahiptir.
  • Etiketler. Fırat Dekoratif Yağmur Oluğu 125 lik fiyatı bursa, fırat plastik oluk fiyatı, fırat 125 oluk, dekoratif oluk fiyatı, plastik oluk fiyatları,köşeli yağmur oluğu, kare oluk, pvc oluk fiyatı,yağmur oluğu ölçüleri

Birlik Çatı'nın kalitesini yansıtan Fırat Yağmur Olugu 150'lük, çatınızı yağmur sularından etkili bir şekilde korumak ve su tahliyesini düzenlemek için tasarlanmış bir üründür. Yüksek kaliteli malzemesi ve sağlam yapısı ile öne çıkan bu yağmur oluğu, çeşitli çatı yapılarına estetik bir çözüm sunar.

Fırat Yağmur Olugu 150'lük, dayanıklı PVC malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir çözüm sunar. Bu malzeme, dış etkenlere karşı direnç gösterir ve çatınızın sağlığını uzun yıllar boyunca korur. Ayrıca, UV dayanıklılığı ile renk solmasını önler, çatınıza uzun süre estetik bir görünüm kazandırır.

Geniş iç kesiti, Fırat Yağmur Olugu'nun yağmur sularını etkili bir şekilde toplamasını ve tahliye etmesini sağlar. Bu özellik, suyun çatı yüzeyinden hızlıca uzaklaştırılmasını ve su birikimine engel olunmasını sağlar. Oluk sistemi, çatınızın dayanıklılığını artırarak su hasarlarını önler.

Birlik Çatı güvencesiyle sunulan Fırat Yağmur Olugu 150'lük, çatı projelerinizde estetik, dayanıklı ve etkili bir yağmur oluk çözümü arayanlar için ideal bir tercihtir. Uzun ömürlü performansı, geniş iç kesiti ve kolay montajı ile bu yağmur oluğu, çatı sistemlerinizde güvenle kullanabileceğiniz bir yapı malzemesidir.

Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.