+ Filtreler
Ode Mineralyünü 5 cm 11,52 m²
ODE
Ode Mineralyünü 5 cm 11,52 m²
500 TL
Ode Starflex Camyünü 10 cm Alüminyum Folyolu (9,6 m²)
ODE
Ode Starflex Camyünü 10 cm Alüminyum Folyolu (9,6 m²)
600 TL
ODE
Ode Starflex Camyünü 10 cm (9,6 m²)
400 TL

Ode Isı Yalıtım Ürünleri

Isı yalıtımı her binanın ihtiyacı olan ve mutlaka her binaya uygulanması gereken bir enerji tasarrufu yöntemidir. Isı yalıtımını yaparken kullanılması gereken bazı ürünler vardır. Aynı zamanda ısı yalıtımı yalnızca binalara değil, sıcak veya soğuk olması şart olan bölgelere, dolap, soğutma alanları ve benzeri alanlara da uygulanabilir. Isı yalıtımı yapılan alanlarda hem sıcak ortamlar yaratmak, hem de soğuk ortamlar yaratmak mümkündür, ısı yalıtımındaki temel amaç alanların sıcak – soğuk sirkülasyonundan korunmasıdır. İçerideki havanın muhafaza edilmesi temel amaçtır. Bu sebeple ısı yalıtımı yapılacak alanlarda kaliteli ürünler kullanılmalı ve kaliteli bir işçilik yapılmalıdır.

Isı yalıtım markalarından öncü marka olan ode ısı yalıtım ürünleri, ısı yalıtımı konusunda uzun yıllardan beri öncü olan bir marka. Isı yalıtımı yaparken gözünüz kapalı güvenebileceğiniz ode ısı yalıtım ürünleri ile ev ve iş yerlerinizin, şantiye alanlarınızda yaptığınız çeşitli yalıtımlı alanların, özel olarak ısı yalıtımı istediğiniz alanların yalıtımı konusunda ode’nin yalıtım ürünleri tam da sizlere göre.

Ode Isı Yalıtım Ürünleri Modelleri ve Fiyatları

Ode ısıpan xps ürünleri mantolama, döşeme, çatı alanlarında ısı yalıtımını sağlamak üzere kullanılan bir levha çeşididir. Hava sıcaklıklarına dayanıklı, sıcağı ve soğuğu bina veya yalıtılmış olan bölgeye sızdırmayan, neme karşı mukavemetli olduğu için kolay bozulmayan sert bir üründür. Sert bir ürün olması sebebiyle kolay kolay aşınma yapmaz. Köpük veya strafor adı ile de bilinmektedir. Ode ısıpanlar dilediğiniz bölgeye uygulayabileceğiniz ürünlerdir. Kış aylarında bina içlerinde terleme yapmazlar. Ode ısıpan uygulanan binaların ömrü ısıpan straforlar ile kaplı oldukları için daha uzun olmakta, dış etkenlere karşı daha dayanıklı hale gelmektedir. 2 cm, 3 cm, 4 cm ve 5 cm kalınlıkları ile dilediğiniz alanlarda dilediğiniz çeşidini kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Ode ısıpanlar uygulama yapıldıkları alanlarda sizler için enerji tasarrufunu maksimum düzeyde sağlamaktadırlar, bu sebeple kışın doğalgaz tüketiminde, yazın da elektrik tüketiminde tasarruf sağlamış olursunuz.

Ode mineral yünü ürünleri ısı, ses, yangın yalıtımı hususunda profesyonel bir ısı yalıtımı çeşididir. Mineral yünleri kapalı bir alanda ses, ısı, ve yangının yalıtılmasını sağlar. Yanma ihtimali olan depo bölgelerinde, ısının maksimum düzeyde muhafaza edilmesi gereken kapalı alanlarda, hamam veya sauna bölgelerinde, ses stüdyoları veya yüksek sese maruz kalan alanlarda mineral yünü ürünleri aradığınız verimliliği sağlayacak bir üründür. Ode mineral yünleri levha konstrüksiyon alanlarının arasına yerleştirilerek kullanılmaktadır.

Ode Isı Yalıtım Ürünleri Satın Al

Ode camyünü ürünleri genellikle çatı yalıtımında kullanılır. Yangın yalıtımı, ısı yalıtımı veya ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda maksimum performans gösteren bir yalıtım ürünüdür. İnsan sağlığına zararlı bir madde içermez. Yanmaz bir ürün olduğu için yangının yayılmasını engelleyici özelliğe sahiptir. Yangın sınıflarında A1 : hiç yanmaz sınıfında ürünler arasında yer almaktadır. Tüm çatılarda güvenle kullanılabilirler.

Ode ısıpan ürünleri sayesinde tüm profesyonel yalıtım ihtiyaçlarınıza tek bir marka altından cevap verebilirsiniz. Isıpan malzemeleri arasında bir marka olan ode, yangın ve ısı yalıtımı konusunda bir dünya markasıdır. Riskli alanlarda, ses ve ısı konusunda hassas bölgelerde talimatlara uygun bir biçimde kullanıldıkları takdirde maksimum performans sağlayarak aradığınız ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın yalıtımını sizlere sunabilmektedir. Mantolama malzemeleri olarakta kullanılabilen ode ısıpan ürünleri sayesinde imalat yaptığınız alanlarda kaliteli bir iş ortaya çıkarmanızı sağlamaktadır. Birlik çatı olarak bursa’da ode ısıpan ürünlerini en uygun fiyatlar, en esnek ve güvenilir ödeme imkanları, en kaliteli malzeme sunma konusunda öncü bir firmayız. Aklınızdaki tüm ode ısıpan ürünlerini online olarak sipariş verebilirsiniz.

 

Etiketler: ısı yalıtımıode ısı yalıtımıısı yalıtımı bursamantolamamantalamamantolama malzemelerimantolama malzemeleri bursaxps bursaode xpsode ısı yalıtım straforumantolama straforukaliteli ısı yalıtım malzemesisert straforsert mantolama malzemesiısı yalıtım sert köpüksert köpüksert straforüç santim straforüç santim sert strafor,  3 santim sert strafordört santim strafordayanıklı strafor, strafor fiyatlarısert strafor nedirmantolama nedirmantolama malzeme fiyatımantolama malzemeleristrafor bursaode xps bursasert köpük bursasert köpük fiyatlarıOde Isı Yalıtım Ürünleri

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.