+ Filtreler
4x4 Shingle  Safir
ÇUKUROVA
4x4 Shingle Safir
370 TL
Btm Dragon Shingle Flex
BTM
Btm Dragon Shingle Flex
680 TL
4x4 Alfa Rulo Shingle Yuvarlak
ÇUKUROVA
4x4 Alfa Rulo Shingle Yuvarlak
1000 TL
4x4 Alfa AP 40 Arduazlı Membran
ÇUKUROVA
4x4 Alfa AP 40 Arduazlı Membran
800 TL
4x4 Shingle  Yuvarlak
ÇUKUROVA
4x4 Shingle Yuvarlak
470 TL
Btm Galaksi Shingle Modern
BTM
Btm Galaksi Shingle Modern
400 TL
ÇUKUROVA
Bitükal Rulo Shingle Yuvarlak
480 TL

Shingle

Çatılar yapınızın bütünlüğünü korumaya ve suyu dışarıda tutmaya yardımcı olmanın yanı sıra, çatı kaplamalarının görünümü evinize, konutunuza, yapınıza, estetik, kaldırım çekiciliği ve değer katar.   Yağmur, kar, rüzgar ve dolu gibi dış etkilere dayanıklı ve bütçeye uygun, ekonomik olarak bilinen shingle çatı, çatı kaplama amacıyla kullanılan malzemeler arasında çok tercih edilen türdür. Özellikle eğimli çatıların kaplamasında su izolasyon malzemesi olarak tercih edilmektedir. Modern teknolojiyi ve estetik görünümü üzerinde fazlasıyla barındıran bir çatı malzemesi olması nedeniyle shingle çatının sektörde önemli bir yeri bulunuyor. Amerika ve Avrupa’da bulunan evlerin büyük bir kısmı shingle çatı kaplama sistemi ile donatılmıştır. Güneş ışığını yansıtan granüllerle kaplı shingle çatıdan ısı emilimini azaltarak evinizi daha enerji verimli hale getirmeye yardımcı olur. 

Kiremit ya da benzeri ürünlere göre daha hafiftir. Estetik ve dekoratif bir görünüme sahip olan shingle değişik renk ve modellerde bulunmaktadır. Üzerinde bulunan mineral taş ve elastik yapısı ile üzerinde rahat bir şekilde yürüme imkânı sunmaktadır. 

Shingle Modelleri ve Fiyatları

Aşağıdaki noktalar shinglenin çok tercih edilen çatı kaplama malzemesi olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Çarpıcı görüntü, kalıcı güzellik

Shingle çatı kaplamaları çatı kaplama işinde sanatsal bir devrime yol açmıştır. Geniş model ve renk seçeneği tam da sizin hayalinizdeki çatıları ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.

Ekonomiktir

Hafiftir, iskelet maliyetini düşürür. Mahya, dere detayları, baca dibi gibi detayları çözmek ve uygulamak çok kolaydır. Size zamandan kazandırır.

Uzun ömürlü;

Doğru uygulama ile shingle kaplanmış bir çatı, uzun yıllar sorunsuz bir çatıya sahip olmanızı sağlar.

Değişik ebat ve çap ile her türlü yapılan çatılara rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Hafif olmasından dolayı kolay bir döşeme imkânı sunulmaktadır. Çatı kaplama işinde sanatsal bir görünüm sunmaktadır. 

Kırmızı shingle, yeşil shingle, gri shingle, somon renkli shingle, duman gri shingle gibi geniş renk ve yonca shingle, yaprak shingle, galaksi shingle, yakut shingle, rüstik shingle, lamine shingle, rulo shingle, yuvarlak shingle, gibi geniş model seçeneği sayesinde hayalinizde bulunan çatıyı ortaya çıkarmanıza yardımcı olmaktadır. Ekonomik olmasıyla hafiftir. Çatı üzerinde bulunan mahya, baca dibi gibi detayları çözmek için çok kolay bir üründür. Size zaman kazandırmasıyla birlikte uzun ömürlüdür. Doğru uygulama ile yapılmış bir shingle ile kaplanmış bir çatı ile bina tam bir işlev görmektedir. 

Shingle Kullanım Alanları

Ahşap çatılarda kullanılır. Çatınızın gerekli tüm izolasyon ihtiyacını karşıladığı gibi uygulanabilirliği kolay, hafif, sağlam ve güvenilir tüm ahşap çatılarda rahat bir şekilde kullanılabilir. 

Çelik konstrüksiyon çatılar, Hafif olduğu için shingle her türlü yüzeye kolay bir şekilde uygulanabilir özelliğine yapı malzemesidir. Çelik konstrüksiyon çatılar üzerine rahatlıkla montaj edilir. Shingle çatı malzemelerini rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Eğimli beton çatılar için shingle kullanabilirsiniz. Çatıya fazla yük getirmemesiyle birlikte dekoratif bir görünüm sağlamaktadır. Aynı zamanda yaprak kiremit olarak da bilinen shingle polyester esaslı 3mm kalınlığa sahip bir malzemedir. Üzerinde çeşitli taşlar bulunmaktadır. Plaka, rulo, yuvarlak ve köşeli halinde bir çatı örtüsüdür. 

Kubbelerde shingle kullanımı tüm mimari yapılara estetik kazandırmasıyla muazzam bir görünüm ortaya çıkartmaktadır. Shingle çatı sistemleri sayesinde standart kiremit çatı tercih etmeyenlere alternatif çözüm sunan bir üründür.

Modern ve mimari çatılar

Ahşap konstrüksiyon çatı

Çelik konstrüksiyon çatılar

Kubbeler

Perguleler

Kamelya çatıları

Eğimli beton çatılar

gibi alanlarda kullanmanız mümkündür. 

Halk dilinde şıngıl olarak bilinen bu malzeme ve tüm çatı malzeme çeşitlerini Birlik Çatı ayrıcalığı ile e-ticaret sitemizden ve mağazamızdan uygun fiyata ve alternatif ödeme koşullarıyla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Etiketler: bursa shıngleshıngle bursabtm shıngle bursabursa btm shıngleyonca shıngle bursayuvarlak shıngle bursapetek shınglebursa petek shıngledragon shıngle bursaşıngıl bursabursa şıngıl kaplamatoptan shıngle bursa

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.