Weber

Weber Floor LVL 1010 Akıllı Tesviye Şapı 25 kg

Model Kodu : STK-4204
310 TL
Boyut
25 kg

Birim : TORBA

Ürün Açıklaması
Yorumlar
Ürün Soru ve Cevapları

Weber floor LVL1010

Weber floor LVL1010, çimento esaslı kendiliğinden yayılan 1-10 mm arası uygulamalar için zemin tesviye şapıdır.

Weber floor LVL1010 Ambalaj ve Tüketimi

25 kg’lık torba

Renk : Gri

1 Palet 64 Torbadır.

Weber tesviye şapı sarfiyatı ; 1 mm için 1,5-1,8 kg arası

 

Weber floor LVL1010 Önemli Avantajları

1-10 mm arası uygulamalar için uygundur

Kendiliğinden yayılma özelliği

Düzgün bir yüzey oluşturur.

Çatlama ve kabarma yapmaz.

Tüm iç zeminlerde son kat kaplama öncesi kullanım.

 

Weber floor LVL1010 Uygulama Alanları

Weber akıllı şap, tüm iç mekan zeminlerde uygulanır.

Çimento bazlı şap üzeri

Beton döşeme üzeri

Prefabrik beton üzerine

Seramik, mermer, doğal taş v.b ürünler üzerine astar ile .

 

Weber floor LVL1010 Zemin tesviye Şapı Uygulaması Nasıl Yapılır?

Zemin temiz, kuru, sağlam olmalıdır. Tesviye şapı uygulaması öncesi zemin weber prim fp-a zemin astarı ile astarlanmalıdır. Yüzey parlak yüzey ise astar parlak yüzeyler için weber prim tg 5 astar ile astarlanmalıdır.

Don tehlikesi olan zamanlarda uygulama yapılmamalıdır.

Weber akıllı şap uygulaması yapılırken 25 kg lık toz torbaya ortalama 5 litre su ilave edilerek homojen bir kıvama gelinceye kadar karıştırılmalıdır.

Hazırlanan karışım zemine dökülerek çekbas veya çelik mala yardımı ile silme çekilmelidir. Yayılan tesviye şapı kirpi rulo ile taranmalı ve hava kabarcıkları çıkarılmalıdır.

Harcın kendiliğinden yayılma süresi 15 dakikadır.

Weber kendiliğinden yayılabilen tesviye şapı fiyatı, uygulama alanlarına ve kalınlığa göre farklılık gösterir.

1 Torba akıllı şap kaç m2 yer yapar, 1 mm kalınlık için ortalama 1,7 kg malzeme gider. Örneğin 5 mm kalınlığında bir tesviye için 5x1,7 kg = 8,5 kg/ m2 malzeme gider 1 torba 25 kg olduğu için  25 kg akıllı şap ne kadar yer kaplar? 1 torba ile 3 m2 alan yapılır diyoruz.

Tesviye Şapı Ne Demek? Tesviye şapı bozuk zeminlerin pürüzsüz hale gelmesi için yapılan bir dolgu malzemesidir. Parke, Mineflo, Pvc zemin kaplama vb. tüm zemin  işlemleri öncesi zemine uygulanır.

Şap Nasıl Düzeltilir? Bozuk zeminlerde zemini düzlemek için self leveling denilen akıllı şap uygulaması ile zemin düzeltme yapılır.

Akıllı Şap Astarı Nedir ? zemin tesviye şapları öncesi betonun emiciliğini azaltan ve akıllı şapın yayılımını kolaylaştıran sıvı astardır. Weber prim FP-A ve Weber prim TG5

Akıllı Şap m2 fiyatı? Zemine ne kadar malzeme gideceği hesaplanarak kolayca çıkarılabilir.

Weber akıllı şap fiyatları, zeminin durumuna göre tercih edilecek ürüne göre değişmektedir. Akıllı şap fiyatları için linke tıklayınız.

https://www.birlikcati.com.tr/weber-zemin-sistemleri

Weber Floor LVL 1010 Akıllı Tesviye Sıvısı Nedir?

Weber Floor LVL 1010, zeminlerin düzeltilmesi ve tesviye edilmesi için kullanılan bir özel sıvıdır. Bu ürün, zemin düzeltme işlemlerini kolaylaştıran, hızlandıran ve yüksek performans sunan bir çözümdür. İşte bu ürünün bazı temel özellikleri ve faydaları:

Hızlı ve Etkili Tesviye: Weber Floor LVL 1010, hızlı bir şekilde kuruyan ve yüksek mukavemet sağlayan bir tesviye sıvısıdır. Zeminin düzeltilmesi işlemi daha hızlı tamamlanabilir.

Yüksek Performans: Bu ürün, zeminin düzeltilmesi işlemi için yüksek performans sağlar. Düzgün bir yüzey elde etmek için ideal bir çözümdür.

Çok Amaçlı Kullanım: Weber Floor LVL 1010, farklı zemin türleri için uygundur, bu nedenle ahşap, beton veya diğer zemin malzemeleri üzerine uygulanabilir.

İnce Tabaka Uygulama: İnce tabaka halinde uygulanabilen bu sıvı, zeminin küçük kusurlarını gidermek için mükemmel bir seçenektir.

Pürüzsüz Yüzey: Zeminin düzeltilmesi sonucunda pürüzsüz bir yüzey elde edilir, bu da sonraki zemin kaplamaları için mükemmel bir temel oluşturur.

Kolay Uygulama: Weber Floor LVL 1010, kullanıcı dostu bir üründür ve kolayca uygulanabilir. Profesyonel ustaların yanı sıra DIY projeler için de uygundur.

Dayanıklılık: Bu sıvı, zeminin dayanıklılığını artırabilir ve aşınmaya karşı koruma sağlar.

Yüksek Kalite: Weber, inşaat sektöründe tanınmış bir markadır ve ürünleri yüksek kalitede üretilir.

Weber Floor LVL 1010 Akıllı Tesviye Sıvısı, zemin düzeltme işlemleri için güvenilir bir çözüm sunar. Ancak, ürünü kullanmadan önce üreticinin talimatlarını dikkatlice okumanız ve uygulama yönergelerine uymak önemlidir. Ayrıca, projenizin gereksinimlerini ve zemin türünü göz önünde bulundurarak doğru ürünü seçtiğinizden emin olmalısınız.

 

Önemli Not:

Weber floor lvl 05 ürünü ve weber floor lvl 10 ürünü üretimden kaldırılarak iki ürün birleştirilmiş ve yeni ürün olarak weber floor lvl 1010 çıkarılmıştır.

 

Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.