Weber Therm Prime Plast Mantolama Sıvası
Tüm dış ve iç cephe ısı yalıtım sistemleri için çimento esaslı, toz polimer katkılı yüzey sıvasıdır. Tüm yapılarda, xps, eps, karbonlu eps, taşyünü mantolama ısı yalıtım levhaları üzerinde yüzey sıvası olarak kullanılır.
Weber Therm Prime Plast Ambalajı:
25 kg’lık Torba
1 Palette 64 Adet ( 1600 kg )
Palet Ölçüsü: 110x100 cm

Weber Therm Prime Plast Mantolama Sıvası Uygulaması
Ortalama 6,5 lt. kadar su ile 25 kg’lık weber therm prime plast, tercihen düşük devirli bir mikser veya mala ile topak kalmayacak şekilde iyice karıştırılmalıdır.
Harç, uygulama öncesinde 10 dakika dinlendirilmelidir.
webertherm prime plast, yüzeye çelik mala yardımıyla uygulanmalıdır.
Donatı filesi, weber therm prime plast kurumadan yukarıdan aşağıya doğru, bastırılarak ve iyice gerilerek, katlanmadan ve yalıtım levhasından tüm yüzeye eşit uzaklıkta olacak şekilde yerleştirilmelidir.
Çatlamaları önlemek amacıyla, donatı filesi birleşim noktalarında 10 cm. üst üste bindirilerek uygulanmalıdır.
Köşelerde ve tüm kiriş, pencere, kapı çerçevelerinde donatı filesi en az 20 cm döndürülmelidir. 2. kat uygulamasına 3-4 saat sonra geçilmelidir.
Uygulama sonrasında yüzey, dış cephe kaplamasına uygun hale gelmiş olacaktır.
Etiketler: weber mantolama sıvası fiyatı, weber mantolama ürünleri, weber mantolama takım fiyatı, weber bursa bayi, weber mantolama uygulaması