+ Filtreler
Trapez Alın Kapama
GÜRÇAM
Trapez Alın Kapama
35 TL
Karbosan Kesici Taş
KARBOSAN
Karbosan Kesici Taş
20 TL
Galvaniz Oluk 1.5 mm
Diğer
Galvaniz Oluk 1.5 mm
200 TL
Panel Alın Kapama
GÜRÇAM
Panel Alın Kapama
40 TL
Çatı Panel Mahyası
İNCE ÇATI
Çatı Panel Mahyası
130 TL
Onduline Alın Kapama
GÜRÇAM
Onduline Alın Kapama
38 TL
Desenli Köşe Kaplama Trapez
Diğer
Desenli Köşe Kaplama Trapez
110 TL
Trapez Mahya Boyalı
Diğer
Trapez Mahya Boyalı
120 TL

Çatı Aksesuarları ve Yardımcı Malzemeler

Bir binayı doğa olaylarından, dış etkenlerden, hava şartlarından koruyan en önemli cephesi hiç şüphesiz ki çatılardır. Çatılar binalara üst kısımlardan gelecek yağmur, kar ve ısı değişimlerini bina içerisine sızdırmaması, konforlu yaşam alanları yaratmak için uygulanan bir dış cephe sistemidir. Çatı sistemleri çeşitlidir. Pek çok farklı teknik ve farklı malzeme ile çatı kurulumu yapılabilmektedir. Çatılarda en önemli etken sağlam malzemelerle kurulum yapılması ve uzun yıllar boyunca yapıldığı günkü gibi kullanılmaya devam edilebilmesidir. Bir çatı tasarımında olukların, eğimin, kullanılan kiremit veya sac malzemenin, profil ve taşıyıcı sistemlerin, aksesuarların önemi büyüktür. Rüzgarda, yağmur ve karda hasar görmeyecek şekilde dizayn edilmeli, teknik şartnamelere uygun bir biçimde yapılmalıdır. Aksi takdirde sağlam olmayan, doğal olaylara karşı dirençsiz çatı imalatı yapılmış olur ve bu durum istenmeyen bir durumdur. Çatı imalatında kullanılan ve gerekli olan pek çok farklı malzeme ve aksesuar bulunmaktadır.

Oluklar, bir çatı tasarımı için olmazsa olmaz bir malzemedir. Galvaniz sacdan özel olarak üretilirler. Uzun ömürlü ürünlerdir. Yağmur ve kar suyunu binadan ve çatının üzerinden tahliye edebilmek amacı ile tasarlanırlar ve uygulanırlar. Teknik olarak hazırlanmış bir çatıda uygun noktalara yerleştirilen oluklar çatıdaki istenmeyen su birikintilerini bina dışına borulara bağlanarak tahliye etmeye yararlar. Sitemizde farklı renk, ölçü ve materyallerde çatı olukları satışa sunulmaktadır.

Çatı Aksesuarları ve Yardımcı Malzemeler Fiyatları

Damlalıklar binaların cephe kaplamalarında ve çatılarında bitiş kısımlarına uygulanan, estetik bir görüntü oluşmasına yarayan ve bitiş noktalarındaki görünen kısımları kapatmaya yarayan, su sızıntısını engelleyen bir üründür. Damlalıklar farklı desenlerde ve renklerde üretilirler, fırın boyalı sacdan imal edilirler. Standart boyları ortalama 3 metredir.

Mahyalar, çatıların omurgalarıdır. Oluklu levhalarda, kiremitlerde, ondülin çatılarda farklı türlerde üretilmektedir. Corrubitle uyumlu çeşitleri de bulunmaktadır. Tepe noktalarında ve birleşim yerlerinde yüksek performans göstermeleri sebebiyle oldukça kullanışlı ve gerekli bir çatı malzemesidir. 1’er metre olarak satışa sunulmakta ve farklı renklerde üretilebilmektedirler.

Köşe kapama sacları, yapılarla çatıların birleşim noktalarında, duvar birleşimlerinde, baca diplerindeki açıklıkları estetik bir biçimde gizlemek veya kapatmak için kullanılan ürünlerdir. Fırın boyalı sacdan imal edilirler. Farklı renklerde köşe kapama sacları üretilmektedir. Metre hesabı ile satışa sunulurlar. Farklı ölçülerde ve ihtiyaca uygun et kalınlıklarında üretilebilmektedirler. Genellikle L şeklinde üretilen ürünlerdir.

Çatı Aksesuarları ve Yardımcı Malzemeler Satın Al

Duvar dibi trapezleri, duvar diplerinden sızacak su, kar, yağmur suyu ve benzeri etkenlerden binayı korumak için tasarlanmışlardır. Duvar ile çatı birleşim noktalarına uygulanırlar. Baca diplerinde ve ihtiyaca yönelik tüm bina noktalarında uygulanabilen, sac malzemedir. Fırın boyalıdır. Adet hesabı ile satışa sunulmaktadır.

Ondülin alın kapama ürünleri ondülin ile imal edilen çatılarda açıkta kalan kısımları kapamak, yağmur ve kar suyu sızıntılarını engellemek için üretilmiş bir üründür. Oluklarda tıkanma yaşanması ve yağış giderlerinin tıkanması gibi durumlar söz konusu olduğunda suyun binaya girmesine engel olmaktadır. Bina içerisine çatıdan sızabilecek haşere veya kuşları da bu ürün sayesinde engellemiş olursunuz.

Çatı ürünleri ve aksesuarları konusunda uzman bir şirket anlayışı ile en kaliteli çatı ürünlerini ve çatı aksesuarlarını siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Son teknoloji ile üretilmiş çatı malzemeleri ve çatı aksesuarları birinci sınıf malzemeler arasından özenle seçiyor, çatılarınızın ihtiyacı olan ürünleri sizler için listeliyoruz. Tüm çatı ürünleri ve aksesuarlarını sitemiz üzerinden satın alabilir, en kaliteli ürün teminatı ile kolay ödeme seçeneklerinden, taksitli alışveriş imkanından ve adresinize kadar özenle paketlenmiş hızlı teslimat ile çatı imalatlarınızı kolayca yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Etiketler: bursa çatı aksesuarçatı mahyaçatı köşe kapamapanel duvar dibitrapez duvar dibipanel baca dibitrapez baca dibiçatı kenar izolasyonuçatı kenar kapama

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.