+ Filtreler
Weber Plastik Mantolama Dübeli
Weber
Weber Plastik Mantolama Dübeli
825 TL
Weber Çelik Çivili Dübel 115 mm
Weber
Weber Çelik Çivili Dübel 115 mm
1875 TL
Weber Therm SV 25 kg Mantolama Sıvası
Weber
Weber Therm SV 25 kg Mantolama Sıvası
175 TL
Weber Karbonlu EPS
Weber
Weber Karbonlu EPS
500 TL
Weber Therm Prime Fix 25 kg Mantolama Yapıştırma Harcı
Weber
Weber Therm Prime Fix 25 kg Mantolama Yapıştırma Harcı
160 TL
Weber Therm YP 25 kg Mantolama Yapıştırıcı
Weber
Weber Therm YP 25 kg Mantolama Yapıştırıcı
135 TL
Weber Fileli Köşe 2,5 mt
Weber
Weber Fileli Köşe 2,5 mt
40 TL
Weber Min Duo Çizgi Dokulu Dekoratif
Weber
Weber Min Duo Çizgi Dokulu Dekoratif
340 TL

Mantolama Ürünleri

Mantolama, binaların dış yüzeylerine yapılan, sıcağı veya soğuğu, yağmuru veya karı binanın iç mekanlarına geçirmemesi için uygulanan işlemlerin tümüne verilen bir isimdir. Mantolama işlemleri kolaylıkla yapılabilen işlemler değildir, seçilen mantolama tipine göre birden fazla iş ve işlemin yapılması gereken bir dizi işlemler bütünüdür. Mantolama iç mekanlarda enerji tüketimini azaltmak, ısıtma veya soğutma işlemlerinde harcanan enerjiyi en aza indirgemek, binaların cephelerindeki aşınmayı ve eskimeyi azaltmak için yapılmaktadır. Mantolama işlemlerinde dikkatli olunmalı, mantolamanın eksiksiz yapılması sağlanmalı, kullanılan ekipman ve malzemelerin kaliteli malzemeler arasından seçilmesine maksimum düzeylerde dikkat edilmesi gerekmektedir. Alanında profesyonel mantolama malzemelerine sahip olan en bilindik, en kaliteli ve en çok kullanılan markalardan biri de weber’dir. Weber mantolama ürünleri mantolama hususunda en kaliteli malzemeleri, en dayanıklı ürünleri ve ülkemiz hava şartlarında kullanılabilecek en profesyonel ürün çeşitliliğini bünyesinde bulunduran bir markadır.

Mantolama Ürünleri Çeşitleri ve Fiyatları

Mantolama yapılırken kullanılacak temel olarak bilinen birkaç ürün vardır. Bunların en başında gelen ve asıl yalıtım işlerini sağlayan taş yünleridir. Taş yünleri dış cephelerde ısı yalıtımını sağlamak amacıyla kullanılan bir üründür. Weber taş yünleri ısı yalıtımını sağlamak için gerekli tüm teknik özelliklere sahip olan bir üründür ve görevini tam olarak yerine getirerek ısı yalıtımını tam olarak sağlayabilmektedir. Taş yünü üzerine uygulanan çeşitli ürünler bulunmaktadır. Taş yünü olduğu gibi bırakılamayacağı için uygulanan eps’ler, taş yünü fileleri ve mantolama sıvaları sayesinde cepheleriniz daha iyi görünür, daha estetik bir görünüm sağlanmış olur ve dış etkenlere karşı daha dayanıklı bir hale gelir. Weber min deko tane dokulu dekoratif bir sıva çeşididir. Ürün dış cephe ısı yalıtım ürünlerine son kat olarak uygulanmakta olup dekoratif bir görüntü sağlaması ve yapılan ısı yalıtımının korunması amaçlanmaktadır. Weber fileler sıvanın yüzeye tutunması, köşebentli fileler ise köşebenti ekstra uygulamadan kaçınmak üzere hazır bir biçimde satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Weber therm eps ile binalardaki ısı yalıtımını maksimum düzeye çekebilirsiniz. Binayı tüm dış etkenlerden  koruyarak yakıt giderlerinden tasarruf etmenizi, bina içerisindeki nemi dengeleyerek binadaki havayı kontrol altına almanızı amaçlamaktadır. Uzun yıllar boyunca dış cephe tadilatından kurtarıcı bir ürün özelliğine sahiptir. Weber therm yapıştırıcılar ise brüt beton, tuğla, çimento bazlı sıva, gaz beton, ahşap levha üzerine kolaylıkla uygulanabilen ve binalarınızdaki ısı yalıtım ürünlerini bina cephelerine profesyonel bir biçimde yapıştırmanızı sağlayan bir ürün çeşididir. Bina cephelerine uygulanan mantolama işlemlerinin son katı ise silikon bazlı boyalardır. Weber tex multicolor sayesinde binanızda aradığınız ve istenilen renklendirmeyi sağlar, mantolama yüzeyini dekoratif bir hale getirir. Tüm weber ürünleri üzerine kolaylıkla uygulanabilmekte, son kat işlemi olduğu ve silikonlu olduğu için dış etkenlere karşı maksimum mukavemet göstermektedir.

Mantolama Ürünleri Satın Al

Mantolama yaptığınız inşaatlarınızda, dış mekanlarda mantolama gerektiren tüm cephelerde birlik çatı olarak tüm weber mantolama malzemelerini sizler için satışa sunmaktayız. Aradığınız tüm weber mantolama malzemesini bir arada bulabileceğiniz sitemiz üzerinden inşaatlarınız ve yaşam alanlarınız için aradığınız tüm mantolama malzemelerini satın alabilirsiniz. yapacağınız tüm alışverişlerde özel fiyatlar, hızlı teslimat garantisi, sorularınız ve sorunlarınız için müşteri hizmetleri desteği, kolay iade garantisi, güvenli elektronik alışveriş alt yapısını sizler için sunuyoruz. Yapacağınız alışverişlerde adresinize kadar teslimat seçeneği sayesinde nakliye ile uğraşmadan ürünlerinizi size getiriyoruz. Üstelik kolay ödeme seçenekleri ile sizler için en sağlıklı ve en güvenilir alışveriş desteğini sağlıyoruz. Yapacağınız tüm alışverişler birlik çatı garantisi altındadır.

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.