+ Filtreler
Foamboard Düz XPS Tip 1500 (60x120 cm)
İZOCAM
Foamboard Düz XPS Tip 1500 (60x120 cm)
950 TL
İzocam Maxiboard 3 cm Pür. ( 10,08 m2 )
İZOCAM
İzocam Maxiboard 3 cm Pür. ( 10,08 m2 )
770 TL
Foamboard Düz XPS Tip 2000 (60x120 cm)
İZOCAM
Foamboard Düz XPS Tip 2000 (60x120 cm)
1250 TL
Foamboard Uzun Düz 3 cm 60x265 cm Tip 1500(22,26 m2)
İZOCAM
Foamboard Uzun Düz 3 cm 60x265 cm Tip 1500(22,26 m2)
2100 TL
Yeni
İzocam Maxiboard 2 cm Pür. ( 14,40 m2 )
İZOCAM
İzocam Maxiboard 2 cm Pür. ( 14,40 m2 )
770 TL
Ode Isıpan XPS Düz
ODE
Ode Isıpan XPS Düz
750 TL
Foamboard Pürüzlü XPS Tip 1500 (60x120 cm)
İZOCAM
Foamboard Pürüzlü XPS Tip 1500 (60x120 cm)
950 TL
ODE
Ode Isıpan Uzun XPS Pürüzlü 3 cm (20,496 m²) 60x244
1350 TL

Xps Mantolama Ürünleri

Mantolama işlemleri bir binanın dış etkenlere karşı korunabilmesi için oldukça önemlidir. Binaların sıcağa ve soğuğa, yağmura ve kara karşı korunabilmesi, iç mekanlarda doğru hava akışının sağlanabilmesi, binalarının iç mekanlarının yazın soğuk, kışın sıcak kalabilmesi, elektrik ve doğalgaz giderlerinin azalması için yapılan çalışmalardır. Mantolama sistemleri binaların yapısına, binalarda kullanılan yapı malzemelerine, binaların bulunduğu hava koşullarına göre farklılık gösterebilmektedir. Bir binada yapılan mantolama işlemlerinin seçimi tüm bunlara bağlıdır, mantolamayı yapacak uzman kişilerin mantolama sistem seçimleri bunlara bağlı çalışmaktadır. Binalarınıza mantolama yapmayı planlıyorsanız ilk yapmanız gereken uzman bir kaynaktan binanıza uygun mantolama işlemleri için bilgi almak olmalıdır. Buna istinaden yapılacak çalışmalara karar vermeli ve kullanılacak malzemeyi seçmelisiniz.

Xps Mantolama nedir?

xps mantolama sistemleri sert köpüklerden oluşmaktadır. Bu köpüklerin temel amacı yangına ve suya karşı dayanımlı malzemelerden oluşmalarıdır. Xps ürünler özellikle mutfak, banyo, yangına ve su baskınına müsait ve riskli bölgelerde evlerin iç veya dış cephelerine, betonarme aralarına uygulanarak kullanılmaktadır. Xps mantolama malzemeler binaların ısı yalıtımları için kullanılmaktadırlar, hem sağlıklı hem de kaliteli mantolama ürünlerdir. Yoğun bir ürün çeşidi olması sebebiyle uzun yıllar boyunca ani hava değişimlerine ayak uydurabilirler, aşınmaya karşı dayanıklıdırlar. Uygulandıkları binaların hareketlerine uyum sağlarlar. Üzerine alçı, sıva, alçıpan gibi ürünler uygulanabilir. Hem çatılarda, hem iç ve dış bina yalıtımında kullanılabilirler. Neme ve suya temas ettiklerinde bozulma veya dağılma yapmazlar. Bu sebeple uzun ömürlü olarak bilinmektedirler.

Yeşil xps, olarak bilinen çeşitlerinde temel olarak su ve ısı yalıtımı baz alınmıştır. Farklı ölçülerde temin edebilmek mümkündür. Ode ısıpan olarak temin edilebilirler. Oldukça dayanıklıdır, farklı et kalınlıklarına sahip ürünlerdir. Bu sebeple farklı alanlarda farklı yalıtım amaçları ile rahatlıkla kullanılabilirler. Betonarme, çatı altı, ondolin, ahşap ürünlerle kullanılabilirler. Doğru montaj, profesyonel uygulama, kolay montaj, boya sıva yapılabilme özelliği sayesinde binalarınızın yalıtımını profesyonel bir biçimde yapabilirsiniz.

Kırmızı xps, olarak bilinen foamboard ürünleri ısı yalıtımı köpük levhalardır. Homojen bir dokusu bulunmakta olup, uygulaması kolay, yoğunluğu yüksek, polistren malzemeden üretilmiş olan İzocam foambord xps ürünler ısı yalıtımı konusunda profesyonel ürünler arasında yer almaktadır. Temel olarak nemli bölgeler için değil, ısı yalıtımına ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılmaktadırlar. Profesyonel ürünlerdir. Oldukça mukavemetlidirler, uygulanmış olan bölgelerde uzun yıllar boyunca varlıklarını sürdürebilirler. İklimlendirme yapılan alanlarda kullanılmaları ısı kaybını engeller, aynı zamanda elektrik ve doğalgaz kaynaklarında tasarrufu sağlar. Tüm binalara kolaylıkla uygulanabilmektedir. Bina yapısına, uygulama bölgelerine ve bina yapısına göre farklı et kalınlıkları, farklı yoğunluklarda İzocam foamboard xps bulabilmek mümkün olmaktadır.

Xps Mantolama Ürünleri Satın Al

Ode ve foamboard ısıpan xps ürünleri ile tüm binalarınızda ihtiyacınız olan yalıtımı ve ısı kayıplarını, aynı zamanda neme ve suya karşı gerekli olan korumayı sağlayabilirsiniz. Yapacağınız uygulamalarda ürün seçimlerinizi yaparken profesyonel kişilerden destek almalı, buna göre yalıtım ürünü seçmenizi önermekteyiz. Tüm xps ürünlerin yoğunlukları ve özellikleri farklı olduğundan uygulama alanlarında da farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple doğru uygulamaları sağlamak, en doğru seçimleri yapabilmek ve uygulama alanlarının en doğru şekilde belirlenebilmesi için gerekli tespitlerin yapılması gerekmekte ve buna göre satın alımlar gerçekleştirilmektedir. Birlik çatı olarak ihtiyacınız olan yalıtım ve xps malzemelerinin satışını sağlıyor, ürünleri en kaliteli olanların arasından özenle seçiyoruz. Xps ürünlerimizin tamamı bilinen en iyi markalar ve en kaliteli ürünler arasından seçilerek satışa sunulmaktadır. Yapacağınız tüm alışverişlerde kolay ödeme seçenekleri, ürün uygulama desteği ve sevkiyat kolaylığı ile konforlu alışverişin merkeziyiz.

Etiketler: bursa xpsbursa straforbursa fombortbursa bonuspanbursa köpükbursa foamboardbursa odebursa sert straforbursa mantolama straforu

+ Daha Fazla Göster
Hızlı Teslimat
Saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
Müşteri Hizmetleri
Hafta içi 08:00 ile 18:00 Cumartesi 08:00 ile 15:00 0224 251 72 32
Güvenli Alışveriş
Adres bilgilerinizi kaydedin. Güvenli alışveriş yapın.
Kolay İade
Sitemiz üzerinden ya da bizleri arayarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Kısa sürede iadeniz gerçekleştirilir.